0%

24/7 Podrška +387 61 729 497
http://autodiag.ba/wp-content/uploads/2021/11/page-img-17.jpg

Poslednje novosti

Vučna služba Tuzla - Auto Diag

Vučna služba Tuzla – Auto Diag

VUČNA SLUŽBA!

Pored servisa vozila nudimo Vam i usluge vučne službe. Posjedujemo moderno i specijalno opremljeno vozilo za vučnu službu.

Za sve upite možete nas kontaktirati putem onlne fome na stranici kontakt ili nas pozvati na broj
 +387 61 729 497
 Viber

Vučna služba Tuzla – Auto Diag

Vučna služba Tuzla - Auto Diag
Vučna sližba Tuzla - Auto Diag

Autoservis Tuzla – AUTO DIAG radi  sve vrste redovnih servis na putničkim vozilima. Mehanika, Elektronika, Dijagnostika, Optika, Servis mjenjača, Dopuna klima uređaja

Moderno opremljen servis

Preko 20 godina iskustva servisiranja vozila dovoljan su razlog za pokloniti povjerenje baš nama. Redovna evidencija zamijenjenih dijelova i urađenih servisa. Garantujemo za ugrađene dijelove i urađene servise. Odgovorno pristupamo i rješavamo sve probleme na polju mehanike, elektronike, dijagnostike, optike. Servisi uvijek urađeni na dogovoreno vrijeme.

Stručni serviseri

Jedan od ključnih faktora za uspješno urađen servis je organizacija poslovanja. Mi smo u našem servisu taj problem riješili upošljavanjem stručnih servisera specijaliziranih za određene kategorije servisa. Mehaničari, eletroničari, dijagnostičari. Svakom serviseru je dodijeljen servis iz njegovog područja djelovanja i stručnosti.

Renimirani servis

Za svaki urađeni servis i ugrađene dijelove pokrivamo garancijom. To nam je omogućilo stvaranje reputacije kod korisnika usluga i kontinuitet servisiranja. Povjerenje korisnika smo stekli kvalitetnom uslugom i profesionalnim odnosom sa svakim korisnikom usluga. Savjetujemo i preporučujemo kvalitetne i ekonomski opravdane rezervne dijelove. Fleksibilnost sa zakazivanjem termina i suretljivost sa svakim problemom korisnika rangira naš servis među vodećim na širem području.

Vučna služba Tuzla – Auto Diag

5/5 - (7 votes)