0%

24/7 Podrška +387 61 729 497
http://autodiag.ba/wp-content/uploads/2021/11/page-img-17.jpg

Poslednje novosti

Autoservis Tuzla - AUTO DIAG

Autoservis Tuzla – AUTO DIAG

Moderno opremljen servis

Preko 20 godina iskustva servisiranja vozila dovoljan su razlog za pokloniti povjerenje baš nama. Redovna evidencija zamijenjenih dijelova i urađenih servisa. Garantujemo za ugrađene dijelove i urađene servise. Odgovorno pristupamo i rješavamo sve probleme na polju mehanike, elektronike, dijagnostike, optike. Servisi uvijek urađeni na dogovoreno vrijeme.

Stručni serviseri

Jedan od ključnih faktora za uspješno urađen servis je organizacija poslovanja. Mi smo u našem servisu taj problem riješili upošljavanjem stručnih servisera specijaliziranih za određene kategorije servisa. Mehaničari, eletroničari, dijagnostičari. Svakom serviseru je dodijeljen servis iz njegovog područja djelovanja i stručnosti.

Renimirani servis

Za svaki urađeni servis i ugrađene dijelove pokrivamo garancijom. To nam je omogućilo stvaranje reputacije kod korisnika usluga i kontinuitet servisiranja. Povjerenje korisnika smo stekli kvalitetnom uslugom i profesionalnim odnosom sa svakim korisnikom usluga. Savjetujemo i preporučujemo kvalitetne i ekonomski opravdane rezervne dijelove. Fleksibilnost sa zakazivanjem termina i suretljivost sa svakim problemom korisnika rangira naš servis među vodećim na širem području.

Autoservis Tuzla Auto Diag
Autoservis Tuzla Auto Diag

SERVISI I USLUGE

Autoservis Tuzla – AUTO DIAG radi  sve vrste redovnih servis na putničkim vozilima. Mehanika, Elektronika, Dijagnostika, Optika, Servis mjenjača, Dopuna klima uređaja

VUČNA SLUŽBA!

Pored servisa vozila nudimo Vam i usluge vučne službe. Posjedujemo moderno i specijalno opremljeno vozilo za vučnu službu.

Za sve upite možete nas kontaktirati putem onlne fome na stranici kontakt ili nas pozvati na broj
 +387 61 729 497
 Viber

Autoservis Tuzla – AUTO DIAG

5/5 - (1 vote)